Добредојдовте

ОХФ 2010

Правила
Сместување
Патување
Активности
Контакт

Пријатели и поддржувачи

Archives
ДОБРЕДОЈДОВТЕ  

Во прекрасниот бајковит стар град Охрид
покрај сликовитото Охридско Езеро
допрете ја историјата
почувствувајте го ритамот на модерниот живот,
запливајте во кристално синото, топло езеро,
пробајте ја храната со извонреден вкус,
наполнете ги очите со убавина,
срцето со добра волја
и ЗАПЕЈТЕ!

             

Охридски хорски фестивал, Питу Гули 152, 6000 Охрид, Република Македонија

+389 70 836 696, ohridchoirfestival@yahoo.com

Развој: Александар Ѓорески