Добредојдовте

ОХФ 2010

Правила
Сместување
Патување
Активности
Контакт

Пријатели и поддржувачи

Archives ПАТУВАЊЕ

 

Фестивалот не покрива патни трошоци.

Патните трошоци се на сметка на учесниците.

  

 

Во Охрид може да се пристигне се пристигне:

  

      Со автобус - Побарајте дополнителни информации ако планирате да патувате на ваков начин.

 

      Со авион - Меѓународниот охридски аеродром Св. Апостол Павле е одалечен 7 км од градот. Поголем меѓународен аеродром е Меѓународен аеродром Скопје во Скопје - главниот град на Република Македонија -  оддалечен е 200 километри од Охрид. На Ваше барање ќе Ви помогнеме да го орагнизирате превозот од аеродромот во Скопје до Охрид. Побарајте дополнителни информации ако планирате да пристигнете на овој начин.

 

Можете да пристигнете и преку:

 

      Аеродромот во Тирана (160km од Охрид)

      Аеродромот во Приштина (280km од Охрид)

      Аеродромот во Солун (300km од Охрид)

      Аеродромот во Софија (420km од Охрид)

      Аеродромот во Белград (600km од Охрид)

Охридски хорски фестивал, Питу Гули 152, 6000 Охрид, Република Македонија

+389 70 836 696, ohridchoirfestival@yahoo.com

Развој: Александар Ѓорески